become a uber driver today and get a sign up bonus
capjikia online
MENU

http://capjikia.wapamp.com
domino99


ÇAPJÎKÎA

TANGGAL I II III IV V VI VII
27/05/2016
26/05/2016 4X 6X 2= 4X 4X 3= 2X
25/05/2016 5= 2= 4= 6X 2= 1= 3X
24/05/2016 1= 1= 5X 1X 6X 5X 3=
23/05/2016 1X 6= 3= 3X 2= 3X 3X
22/05/2016 2= 1X 3X 3X 4= 1X 4X
21/05/2016 6X 5= 5= 5= 2= 5= 2X
20/05/2016 6X 4X 4= 3= 5= 3X 6X
19/05/2016 1= 1X 6X 4X 5= 1X 6X

>>paito capjikia<<









*




Mbah Warsito
KANDANG JAGAD KEMUL MEGO, PASEDULURAN TANPO WATES
capjikia.wapamp.com



PERSONJIAN


 JAM 1 

11.00
TURUNE KEWENGEN MULO WES WAYAHE MAKARYO MALAH ISIH NGRINGKEL NENG NDUWUR KLOSO
 JAM 2 

13.00
ELING YEN WONG TUWANE WES SEPUH SAIKI PILIH BALIK GOLEK GAWEAN NENG NDESO
 JAM 3 

15.00
GENEP RONG TAUN ANGGONE MERANTAU, GOLEK PANGAN NENG IBU KOTA
 JAM 4 

17.00
AJINING DIRI GUMANTUNG ANA ING LATHI, AJINING RAGA ANA ING BUSANA
 JAM 5 

19.00
LUHUR BUDI LAN PEKERTINE, MULO AKEH SING SAYANG KARO SLIRANE
 JAM 6 

21.00
ANGSURANE PIT MOTOR KARI RONG WULAN, MULO SAIKI ORA NGOYO NYAMBUT GAWENE
 JAM 7 

23.00
NADYAN MUNG LULUSAN SMA, NANGING KEPINTERANE NGUNGKULI WONG SARJANA


United States
1
Powered by
CAPJIKIA Corp.™
©2012


This page has been visited: 7541003 times since may 2012
1038